Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Stoły

Stół pomocniczy

Dzięki mniejszym rozmiarom doskonale sprawdzi się w mniejszych pomieszczeniach lub jako dodatkowy element dużego stołu. Opis produktu: w

Szczegóły

Stół roboczy

Stół roboczy to podstawowe wyposażenie każdego zakładu przetwórstwa mięsnego, gastronomii czy kuchni hotelowej. Opis produktu: wy

Szczegóły

Stół maszynowy

Zlewozmywak to niezbędny element wyposażenia każdej kuchni, zakładu przetwórstwa czy zaplecza sklepowego. Dowolny układ umywalki, szuflad czy

Szczegóły

Szafostół

Stół roboczy to podstawowe wyposażenie każdego zakładu przetwórstwa mięsnego, gastronomii czy kuchni hotelowej. Opis produktu: wyk

Szczegóły

Stół rozbiorowy z blokiem szuflad i koszem na odpady

Stół rozbiorowy to niezbędne wyposażenie każdego stanowiska pracy w zakładzie przetwórstwa mięsnego. Umożliwia sprawną obróbkę mięsa.

Szczegóły

Stół rozbiorowy

Stół rozbiorowy to niezbędne wyposażenie każdego stanowiska pracy w zakładzie przetwórstwa mięsnego. Umożliwia sprawną obróbkę mięsa.

Szczegóły
,