W naszej ofercie znajdą Państwo stoły rozbiorowe, które można dostosować do potrzeb produkcyjnych swojego zakładu. Dzięki ponad 50-letniemu doświadczeniu chętnie służymy radą w sprawie specyfikacji i wykonania mebli dla przetwórstwa mięsnego.
Wszystkie modele naszych stołów charakteryzują się wysoką stabilnością, która jest niezwykle ważna w trakcie rozbioru. Wykonane są ze stali nierdzewnej AISI 304, która dopuszczona jest do kontaktu z żywności, jest odporna na korozję i utlenianie oraz łatwo ją utrzymać w czystości.
Blaty występują w dwóch wariantach: prosty szlifowany i mazerowany (kolisty wzór ukrywający rysy i poprawiający estetykę).
Na nich umieszczane jest tworzywo polietylenowe – standardowa szerokość 300 mm. W przeciwieństwie do drewna PE jest znacznie łatwiej utrzymać w czystości, materiał ten nie wchłania wody, charakteryzuje się wysoką wytrzymałością, sztywnością i twardością. Dzięki temu dobrze znosi nacięcie ostrzem oraz uderzenie tasakiem. Tworzywo dostępne jest w kolorze białym i czerwonym.
Produkujemy stoły rozbiorowe w wersji jednostronnej i dwustronnej. Wersja jednostronna może mieć podniesione boki i tył stołu, co pozwala na komfortowe stosowanie tworzyw o większe grubości. Wersja dwustronna zapewnia dwa stanowiska pracy na jednym stole.
Wszystkie nasze stoły rozbiorowe mają regulowane stopki, dzięki którym można dostosować wysokość blatu do wzrostu pracownika. Dodatkowo możliwe jest wyposażenie ich w dolny blat lub kratkę.
Stół rozbiorowy to niezbędne wyposażenie każdego stanowiska pracy w zakładzie przetwórstwa mięsnego. Umożliwia sprawną obróbkę mięsa.
SzczegółyStół rozbiorowy to niezbędne wyposażenie każdego stanowiska pracy w zakładzie przetwórstwa mięsnego. Umożliwia sprawną obróbkę mięsa.
Szczegóły